
Menu.
Restaurant JA serveert een chefsmenu bereidt door chef Julius Busscher in de open keuken. Tijdens diner zien de gasten hoe chef Julius in zijn eentje het menu voor elke gast bereid en toelicht.
In zijn menu neemt hij de gasten graag mee in zijn passies: de Franse keuken, de Japanse keuken en de Nederlandse ingrediënten.
Vanaf 15 mei 2025 serveren wij een menu voor €110. Het menu wisselt frequent aan de hand van de seizoenen en de vangst van de kotters. Klik hier voor een indicatie van het menu.
Chef Julius werkt in zijn keuken zonder personeel, hierdoor is het helaas niet mogelijk om rekening te houden met alle allergieën/dieetwensen. We vragen uw begrip hiervoor.
Wel mogelijk*: pescatarisch, pinda, noten, sesamzaad, alle fruit, alle groenten
Niet mogelijk: zwanger, vegetarisch, veganistisch, schaaldieren, schelpdieren, vis, gluten, eieren, soja, zuivel, lactose, mosterd, weekdieren, coeliakie, kaas
*Mits vermeld bij de reservering





